events Event date: 29.08.2023

Climate Leadership Coalition (CLC) ja Artsense Oy järjestävät 29.8.2023 klo 14.30–20.00 Aalto-yliopiston Töölön auditoriossa (Runeberginkatu 14–16, Helsinki) seminaarin ja teatteriesityksen elinkeinoelämän ja rahoitus- ja T&K-alojen edustajille sekä julkisen sektorin päättäjille. Aalto-yliopisto, Espoon kaupunki, Fortum Oyj, Gasgrid, Porvoon kaupunki, Suomen Vetyklusteri, Teknologiateollisuus, Tiina ja Antti Herlinin säätiö ja VTT tukevat tilaisuutta. Tilaisuudessa esitetään liiketoiminnan ja taiteen keinoin menetelmiä, joilla saamme luotua puhtaan energian, vetytalouden ja hiilen uusiokäytön avulla investointeja, työpaikkoja ja vientiä.

Ohjelma on kolmeosainen. Ensimmäisessä osiossa käydään läpi yritysesimerkkejä ja suunnitelmia ja esitellään mm. uuden hallitusohjelman energia- ja ilmastotavoitteet ja toimet, sekä Suomen Vetyklusterin Vetytalousstrategiaehdotus. Toinen osio on päättäjäpaneeli, johon kutsutaan vastuullisten ministeriöiden ja eduskunnan talous- ja ympäristövaliokunnan edustajat sekä keskeisiä elinkeinoelämän ja kaupunkien edustajia.

Lopuksi eläydytään interaktiiviseen ideointi- ja keskustelufoorumiin. Ilmastoteatteri tekee keskeiset organisaatioita koskettavat ilmastohaasteet näkyväksi ja yhdessä työstettäväksi ammattinäyttelijöiden ja käsikirjoitetun tarinan avulla. Se tarjoaa tilaisuuden pohtia, keskustella ja ideoida ratkaisuja fiktiivisen päätöksentekijän todellisiin haasteisiin.

Ilmoittautuminen löytyy tästä linkistä.

Lisätietoa ja koko ohjelma saatavilla täällä.

Share event